Κύπρος: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου μετά από σύγκρουση με πουλί

Κύπρος: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου μετά από σύγκρουση με πουλί

Επιβάτες περιέγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αργότερα σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι άκουσαν δύο δυνατούς κρότους

Κύπρος: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου μετά από σύγκρουση με πουλί
Αεροπλάνο της εταιρείας Thomson μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ με προορισμό τη Πάφο συγκρούστηκε με πτηνό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί σε επιστροφή στο Μπερμιγχαμ για λόγους ασφαλείας.

Επιβάτες περιέγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αργότερα σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι άκουσαν δύο δυνατούς κρότους, ενώ δύο εξ αυτών ανέφεραν ότι είδαν κάτι που τους φάνηκε σαν καπνός να βγαίνει από τον κινητήρα του αεροσκάφους.

 Μία εκ των επιβατών του Boeing 737, με χωρητικότητα 189 θέσεων, δήλωσε κατατρομοκρατημένη, περιγράφοντας πώς κατά την έκτακτη προσγείωση στο διάδρομο του αεροδρομίου του Μπέρμιγχαμ υπήρχαν πυροσβεστικά οχήματα .
 Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μπέρμιγχαμ επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό προκλήθηκε από πτηνό ή σμήνος πτηνών, τονίζοντας ότι η απόφαση έκτακτης προσγείωσης ήταν του κυβερνήτη.
Κλείσιμο

 Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και η μετάβαση στην Κύπρο αναμενόταν να γίνει αργότερα εντός της ημέρας, ενδεχομένως και με το ίδιο αεροσκάφος αν διαπιστωθεί ότι δεν έχει προκληθεί σοβαρή μηχανική βλάβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης