Νέες πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Μεσολόγγι

Νέες πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Μεσολόγγι

Στην περιοχή Δαμουλιανάτα της Κεφαλονιάς η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση - Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο και 4 αεροσκάφη από αέρος - Στα Βόρεια του χωριού Άγιος Γεώργιος Μεσολογγίου επιχειρούν 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 36 Πυροσβέστες, 17 οχήματα, 2 βυτιοφόρα. 2 αεροσκάφη και 1 μηχάνημα


Νέες πυρκαγιές σε Κεφαλονιά και Μεσολόγγι
Πυρκαγιές σε Μεσολόγγι και Κεφαλονιά ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής, με την πυροσβεστική να βρίσκεται επί ποδός.

Στην περιοχή Δαμουλιανάτα της Κεφαλονιάς ξέσπασε φωτιά, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται σε ύφεση. Αυτή τη στιγμή στο σημείο, επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο και τέσσερα αεροσκάφη από αέρος.

Φωτιά εκδηλώθηκε και στα Βόρεια του χωριού Άγιος Γεώργιος Μεσολογγίου, όπου επιχειρούν 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 36 Πυροσβέστες, 17 οχήματα, δύο βυτιοφόρα, δύο αεροσκάφη και ένα μηχάνημα. 

Κλείσιμο
Πυρκαγιά ξέσπασε και σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς, όπου έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 4 ΟΤΑ και 2 πετζετέλ. 

Δασική έκταση καίγεται και στην περιοχή Ξυλαγανή του Δήμου Μαρώνειας Ροδόπης, όπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ελικόπτερο. 

Στην περιοχή Αντιφίλιπποι Καβάλας επιχειρούν 18 πυροσβέστες ,9 οχήματα,7 πεζοπόρο και 2 πετζετέλ.

Στο μεταξύ, υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πόρτο Λάφια, στην Κάρυστο. Ο οικισμός είχε εκκενωθεί λόγω της φωτιάς ενώ σπίτια κάηκαν από την πύρινη λαίλαπα που έφτασε μέχρι τη θάλασσα.

Βέβαια στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην Εύβοια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης