Το παραεμπόριο «ανθίζει» σε Πιερία και Ροδόπη

Το παραεμπόριο «ανθίζει» σε Πιερία και Ροδόπη

Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση στους Νέους Πόρους Πιερίας, οι δυνάμεις της Αστυνομίας συνέλαβαν 19 αλλοδαπούς

Το παραεμπόριο «ανθίζει» σε Πιερία και Ροδόπη
Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση στους Νέους Πόρους Πιερίας, οι δυνάμεις της Αστυνομίας συνέλαβαν 19 αλλοδαπούς που έκρυβαν χιλιάδες προϊόντα παρεμπορίου σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσαν και ως κατάλυμα και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ τους «χρέωσαν» και τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 16 από το Μπανγκλαντές και τρεις Πακιστανοί ηλικίας από 20 ως 50 χρόνων, που ετοιμάζονταν να ρίξουν στην αγορά 6.500 κομμάτια από ρούχα, παπούτσια, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, φο μπιζού, αξεσουάρ κινητών και άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν όπως ορίζει η νομοθεσία.

*** Αλλά και σε παραλίες της Ροδόπης, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί από το Μπανγκλαντές οι οποίοι πωλούσαν προϊόντα χωρίς τη νόμιμη άδεια και τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 495 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, 1.090 βραχιόλια, 180 κρεμαστά λαιμού και πέντε ρολόγια χειρός τα οποία θα καταστραφούν από τις αρμόδιες αρχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης