«Καμπάνα» για τη νύφη που ντύθηκε ληστής και χτύπησε την πεθερά της

«Καμπάνα» για τη νύφη που ντύθηκε ληστής και χτύπησε την πεθερά της

Όρμησε κατά πάνω της φορώντας κουκούλα, της έκλεισε το στόμα και την πέταξε με δύναμη στο δάπεδο

«Καμπάνα» για τη νύφη που ντύθηκε ληστής και χτύπησε την πεθερά της
Δυο χρόνια φυλάκισης, αλλά με τριετή αναστολή, ήταν η ετυμηγορία του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για την 32χρονη νύφη που είχε ντυθεί... ληστής για να επιτεθεί στην 81χρονη πεθερά της στην αυλή του οικοπέδου που μοιράζονται τα σπίτια τους στην Ευξεινούπολη Μαγνησίας!

Η επίθεση της... μαινάδας είχε γίνει στις 28 Ιουλίου όταν όρμησε κατά πάνω της φορώντας κουκούλα, της έκλεισε το στόμα και την πέταξε με δύναμη στο δάπεδο, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να χτυπήσει στο πρόσωπο και το κεφάλι. Η δράστιδα έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά η 81χρονη ήταν κατηγορηματική ότι εκείνη τη χτύπησε κι έτσι συνελήφθη. Μάλιστα, η πεθερά της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι την είχε ξυλοκοπήσει και τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά δεν το κατήγγειλε για να μη ρεζιλευτούν!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η συγγενική σχέση πεθεράς και νύφης δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς το αντρόγυνο έφτασε στα άκρα αφού και ο γιος της 81χρονης επιτέθηκε κατά της μητέρας της 32χρονης συζύγου του και πεθεράς του για να εκδικηθεί τον ξυλοδαρμό της μητέρας του! Μάλιστα, είχε καταδικαστεί και αυτός για ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης