Το παράπονο της μητέρας της Κορακάκη: Επί χρόνια δίναμε μάχη για τα αυτονόητα

Το παράπονο της μητέρας της Κορακάκη: Επί χρόνια δίναμε μάχη για τα αυτονόητα

«Το ενδιαφέρον της πολιτείας μετά την επιτυχία, περισσεύει» είπε χαρακτηριστικά, ανατρέχοντας σε όσα πέρασε η οικογένεια της «χρυσής» 20χρονης Δραμινής επί σειρά ετών - «Οι δυσκολότεροι αγώνες δόθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων»

Το παράπονο της μητέρας της Κορακάκη: Επί χρόνια δίναμε μάχη για τα αυτονόητα
Τα παράπονά της για τη στάση της πολιτείας αλλά και των μέσων ενημέρωσης όλα τα προηγούμενα χρόνια παρά τις μεγάλες επιτυχίες της κόρης της μετέφερε η μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη στους αγώνες του Ρίου Άννας Κορακάκη
.

Περισσεύει το ενδιαφέρον μετά την επιτυχία, είπε χαρακτηριστικά. «Οι δυσκολότεροι αγώνες των δύο τους δόθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων. Έπρεπε να εξασφαλίσουμε τα αυτονόητα με πάρα πολύ σκληρές μάχες για να έχει τις σφαίρες, τα όπλα, χώρο και τον προπονητή στον αγώνα. Αυτό που έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας καθημερινός αγώνας σκληρός του άντρα μου για να διασφαλίσε ό,τι αναλογούσε στην κόρη μας» συμπλήρωσε η κυρία Κορακάκη.

Κλείσιμο
«Προβληματίζομαι και σκέφτομαι αν είχε το ενδιαφέρον που έχει τώρα τι θα είχε πετύχει; Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά που δίνουν καθημερινά σκληρές μάχες για να τα καταφέρουν. Τι σθένος και αποθέματα πείσματος πρέπει να έχουν για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και βλέπουν το ενδιαφέρον από την επιτυχία και μετά» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος.

Όσο για τα συναισθήματά της είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι «νοιώθω μεγάλη υπηρεφηάνια και θαυμασμό για την κόρη και τον άνδρα μου. Τη θαυμάζω, νοιώθω ένα δέος για την κόρη μου». Ερωτηθείσα αν νιώθει δικαίωση είπε ότι «δικαίωση νοιώθουν εκείνοι γιατί ήταν αυτοί που πάλεψαν πολύ σκληρά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης