Άστατος ο καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές μπόρες

Άστατος ο καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές μπόρες

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τετάρτη, οπότε θα έχουμε ήλιο με λίγη μόνο συννεφιά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και σποραδικές μπόρες στα ορεινά

Άστατος ο καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές μπόρες
Με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τοπικές μπόρες θα κυλήσει ο καιρός σήμερα Τρίτη. Τα φαινόμενα πιθανώς τοπικά να είναι έντονα στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τετάρτη, οπότε θα έχουμε ήλιο με λίγη μόνο συννεφιά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και σποραδικές μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέβει, ενώ το μελτέμι στο Αιγαίο θα διατηρηθεί, φτάνοντας σε ένταση ως τα 6 και την Τρίτη τοπικά 7 μποφόρ.
 
Πιο αναλυτικά:
 
Στη
Κλείσιμο
Θράκη και στη
Μακεδονία τοπικά αυξημένη συννεφιά με σποραδικές βροχές και στη Μακεδονία πιθανόν ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά κατά περιόδους, με βροχή ή καταιγίδα, άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 31 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο και στα υπόλοιπα ορεινά κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς.
   
Στην Πελοπόννησο αρχικά καλός καιρός, το μεσημέρι πρόσκαιρη συννεφιά με βροχές και στα ορεινά καταιγίδες. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 17 έως 33 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια και βοριάδες 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 22 έως 31 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και την ανατολική Στερεά Ελλάδα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς. 
 
Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και πιθανή βροχή στα βόρεια. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης