Πάτρα: Κράτησε όμηρο τον πατέρα του με την απειλή μαχαιριού!

Πάτρα: Κράτησε όμηρο τον πατέρα του με την απειλή μαχαιριού!

Χρειάστηκε να επιστρατευτεί ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. για να πειστεί ένας νεαρός τοξικομανής να αφήσει ελεύθερο τον ηλικιωμένο άνδρα

Πάτρα: Κράτησε όμηρο τον πατέρα του με την απειλή μαχαιριού!
Χρειάστηκε να επιστρατευτεί ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. για να πειστεί ένας νεαρός τοξικομανής να αφήσει ελεύθερο τον ίδιο του τον πατέρα, τον οποίο κρατούσε όμηρο μέσα στο σπίτι τους στην Πάτρα όταν τσακώθηκαν και βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ απειλώντας τον με μαχαίρι!

Οι περίοικοι ανησύχησαν από τις κραυγές της μητέρας του 28χρονου που ακούγονταν από το σπίτι της οικογένειας, καθώς παρακαλούσε το γιο της να αφήσει τον έντρομο πατέρα του. Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που προσπάθησαν να κατευνάσουν τον εκτός εαυτού νεαρό, αλλά εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους κραδαίνοντας το μαχαίρι και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, ενώ απείλησε και να αυτοτραυματιστεί.

Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ο διαπραγματευτής ανέλαβε να πιάσει συζήτηση στον 28χρονο, τον οποίο κατάφερε μετά από αρκετή ώρα και με λεπτούς χειρισμούς να πείσει να αφήσει το μαχαίρι που κρατούσε και να παραδοθεί.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για απείθεια, απειλή νόμο και παράβαση του νόμου περί όπλων και τον άφησε ελεύθερο με εντολή να εξεταστεί στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Ωστόσο, δεν κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του και επέστρεψε σπίτι του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης