Λάρισα: Έταζε λεφτά με... ουρά, αλλά ζητούσε μίζα!

Λάρισα: Έταζε λεφτά με... ουρά, αλλά ζητούσε μίζα!

Εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε ιδιοκτήτες ακινήτων και τους έταζε μεγάλα ποσά αν δέχονταν να εγκαταστήσουν κεραία στην ταράτσα τους

Λάρισα: Έταζε λεφτά με... ουρά, αλλά ζητούσε μίζα!
Οργίαζε η φαντασία ενός νεαρού απατεώνα που βρήκε πεδίο δράσης στη Λάρισα, όπου εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε ιδιοκτήτες ακινήτων και τους έταζε λεφτά με... ουρά, αν δέχονταν να εγκαταστήσουν κεραία στην ταράτσα τους. Αντί να δίνει, όμως, τους... έπαιρνε χρήματα!

Ο 34χρονος από την Θεσσαλονίκη είχε επικοινωνήσει με ένα 59χρονο κάτοικο Λάρισας και τον είχε παραμυθιάσει ότι τάχα η εταιρεία του έχει επιλέξει το ακίνητό του για να στήσει κεραία και διέθετε γι' αυτό 35.000 ευρώ αν παραχωρούσε τον χώρο. Ο 59χρονος... «θαμπώθηκε» από το ανέλπιστο χρήμα και δεν κατάλαβε την κομπίνα, όταν ο απατεώνας του είπε πως θα έπρεπε να καταβάλει κάποια έξοδα για την ολοκλήρωση της μελέτης! Σταδιακά, ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης του κτιρίου κατέβαλε περισσότερα από 2.500 ευρώ  στον δράστη, αλλά η εγκατάσταση της κεραίας δεν προχωρούσε.

Έτσι, άρχισε να ανησυχεί και επικοινώνησε απευθείας με την εταιρεία, από την οποία άκουσε εμβρόντητος ότι δεν υπήρχε πρόθεση για την εγκατάσταση κεραίας στο σπίτι του! Έτσι, κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια, που του συνέστησε να κλείσει ραντεβού έξω από τη Λάρισα με το πρόσχημα ότι θα του παρέδιδε άλλα 500 ευρώ. Μόλις ο 34χρονος πήρε τα προσημειωμένα χρήματα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για απάτη.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης