«Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε...»

«Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε...»

-Ηταν πολύ καλή γυναίκα, κάποιος πρέπει να πληρώσει και ας έρθουν χίλια περιπολικά

Ακούστε το συγκλονιστικό διάλογο του δράστη με το protothema.gr

«Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε...»
Με λουτρό αίματος απειλεί πλέον ο 41χρονος άνδρας που βρέθηκε στο επίκεντρο του φρικτού εγκλήματος, που έγινε χθες το βράδυ στο Κορωπί με θύμα την πρώην σύζυγό του και δολοφόνο τη νυν σύντροφό του. Ο άνδρας που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με κάθεμια από τις δύο γυναίκες, εκτός εαυτού πήρε μια καραμπίνα και πήγε πριν από λίγη ώρα στο πατρικό σπίτι της 26χρονης φόνισσας.

Φέρεται να έχει πυροβολήσει και να έχει τραυματίσει τους γονείς της, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε  φυγή. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, αφού ο ίδιος έχει εκτοξεύσει απειλές εναντίον όλης της οικογένειας της 26χρονης. Πριν από λίγα λεπτά έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, που τον εντόπισε στα Καλύβια.

Ο 41χρονος μίλησε τηλεφωνικά με το protothema.gr. «Έμπλεξα με τα σκ...α. Έμπλεξα», είπε και συνέχισε εμφανώς εκτός εαυτού. «Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε. Ας έρθουν χίλια περιπολικά. Την καραμπίνα την έχω στο στόμα του. Όποιος έχει αρ...α ας έρθει».

Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο άρχισε να ζητά να μιλήσει στο γιο του: «Φέρτε μου το γιο μου μιλήσω. Κάποιος πρέπει να πληρώσει σήμερα γι' αυτό.  Μου έφαγε τη γυναίκα, την καλύτερη γυναίκα...»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης