Εφιάλτης στο Αιτωλικό: Απήγαγε ηλικιωμένη για να τη βιάσει και να τη ληστέψει!

Εφιάλτης στο Αιτωλικό: Απήγαγε ηλικιωμένη για να τη βιάσει και να τη ληστέψει!

Ο 35χρονος άνδρας είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν την αστυνομία για ανάλογες περιπτώσεις

Εφιάλτης στο Αιτωλικό: Απήγαγε ηλικιωμένη για να τη βιάσει και να τη ληστέψει!
Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Αιτωλικό, όπου είχε πάει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να παραστεί σε κηδεία, όταν την παρέλαβε ένας άγνωστός της άνδρας που την οδήγησε σε ερημική περιοχή και επιχείρησε να την βιάσει! Όμως, δεν τα κατάφερε και την λήστεψε!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ο 35χρονος δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα, πλησίασε την 70χρονη γυναίκα που είχε μόλις φτάσει από την Αθήνα κάνοντάς την να πιστέψει ότι τον είχαν στείλει οι συγγενείς του θανόντος για να την παραλάβει. Εκείνη, ανέβηκε ανυποψίαστη στο μοτοποδήλατό του και ο 35χρονος την οδήγησε στην περιοχή του Πόρου όπου προσπάθησε να τη βιάσει!

Η 70χρονη αντιστάθηκε σθεναρά και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να εγκαταλείψει τα αρρωστημένα σχέδιά του. Όμως, της άρπαξε όσα χρήματα είχε στην τσάντα της και το κινητό της και τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ληστεία και απόπειρα βιασμού σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης