Καστοριά: Τρία άτομα διακινούσαν ηρωίνη, χάπια και λαθραίο καπνό

Καστοριά: Τρία άτομα διακινούσαν ηρωίνη, χάπια και λαθραίο καπνό

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος με επιβάτες τους δυο φίλους του ηλικίας 24 και 30 χρόνων, ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία οδό και, κατά την έρευνα που έγινε στους τρεις νεαρούς, βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου 12,7 γραμμάρια ηρωίνης

Καστοριά: Τρία άτομα διακινούσαν ηρωίνη, χάπια και λαθραίο καπνό
«Βουτηγμένοι» για τα καλά στην διακίνηση ναρκωτικών αλλά και λαθραίου καπνού ήταν τρεις νεαροί Έλληνες οι οποίοι έπεσαν στην ενέδρα που τους είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, καθώς είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι θα έφταναν στην πόλη αναζητώντας αγοραστές για το παράνομο εμπόρευμά τους.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος με επιβάτες τους δυο φίλους του ηλικίας 24 και 30 χρόνων, ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία οδό και, κατά την έρευνα που έγινε στους τρεις νεαρούς, βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου 12,7 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία κατείχε μαζί με τους άλλους δύο. Οι δράστες συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους.

Σε αυτό του 30χρονου σε περιοχή των Γρεβενών, οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας βρήκαν ένα αποξηραμένο χασισόδεντρο ύψους δυο μέτρων, 16,1 γραμμάρια αποξηραμένων κλώνων κάνναβης, 7,3 γραμμάρια σπόρων κάνναβης, 42 ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική  συνταγή γιατρού, έναν τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης και 30 συσκευασίες με καπνό χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Κλείσιμο
Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ το αυτοκίνητο του 27χρονου κατασχέθηκε. Την προανάκριση για την διαλεύκανση της δραστηριότητάς τους ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών Καστοριάς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης