Βόλος: Άρπαξαν τσάντα με χρήματα για τα ορφανά παιδιά

Βόλος: Άρπαξαν τσάντα με χρήματα για τα ορφανά παιδιά

Η ετυμηγορία ήταν καταπέλτης για το ζευγάρι στο οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών- Είχαν στήσει καρτέρι στην πρόεδρο του Δ.Σ. του ορφανοτροφείου ενώ έβγαινε από την τράπεζα

Βόλος: Άρπαξαν τσάντα με χρήματα για τα ορφανά παιδιά
Δεν πλήρωσαν μόνο για την αρπαγή μιας τσάντας στο Βόλο ο 34χρονος δράστης και η 35χρονη συνεργός του, αλλά κυρίως για την απανθρωπιά τους, καθώς τα χρήματα που περιείχε προοριζόταν για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο της πόλης!

Η ετυμηγορία του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, ήταν καταπέλτης για το ζευγάρι στο οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών. Ο 34χρονος ήταν ήδη προσωρινά κρατούμενος και επέστρεψε στη φυλακή, καθώς η έφεσή του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη, αντίθετα με της 35χρονης που αφέθηκε ελεύθερη ως την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.

Το ζευγάρι είχε στήσει ενέδρα έξω από μία τράπεζα και, μόλις είδε την πρόεδρο του Δ.Σ. του ορφανοτροφείου να βγαίνει κρατώντας την τσάντα της που είχε μέσα 1.500 ευρώ, της την άρπαξε και εξαφανίστηκε. Όμως, μετά από λίγο συνελήφθησαν και οι δυο, παρά τον ισχυρισμό που επανέλαβαν και στο δικαστήριο ότι την ώρα της αρπαγής βρίσκονταν σε άλλο σημείο. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης