Καλάβρυτα: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο που έπεσε θύμα ληστή με τσεκούρι

Καλάβρυτα: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο που έπεσε θύμα ληστή με τσεκούρι

Ο άτυχος 83χρονος ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο όταν είδε μπροστά του τον δράστη που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα

Καλάβρυτα: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο που έπεσε θύμα ληστή με τσεκούρι
Πίστεψε ότι θα ήταν η τελευταία νύχτα της ζωής του, ένας ηλικιωμένος που βρέθηκε ξαφνικά πρόσωπο με πρόσωπο με έναν κακοποιό ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων και απείλησε να τον σκοτώσει με... τσεκούρι και μαχαίρι, αν δεν του έδινε χρήματα!

Ο άτυχος 83χρονος ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο στην κατοικία του στην κοινότητα Καμενιάνοι, όταν είδε μπροστά του τον δράστη που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κράδαινε απειλητικά τα κοφτερά εργαλεία που κρατούσε. Ο ηλικιωμένος δεν αντιλήφθηκε πώς μπήκε μέσα στο σπίτι του ο άγνωστος κακοποιός, αλλά και εκείνος δεν του έδωσε το χρόνο να το σκεφτεί!

Ο ληστής άρχισε να τον απειλεί ζητώντας όσα χρήματα είχε και ο 83χρονος υποχρεώθηκε να του υποδείξει το σημείο όπου φύλαγε 700 ευρώ για ώρα ανάγκης. Ο κακοποιός τα άρπαξε και έφυγε βιαστικά προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς που ειδοποίησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μόλις συνήλθε από την τρομακτική εμπειρία.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης