Αλβανοί παραβίαζαν οχήματα στη Μαγνησία

Αλβανοί παραβίαζαν οχήματα στη Μαγνησία

Μέσα στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, δύο κινητά, ένα ρολόι που ερευνάται η προέλευσή του και 350 ευρώ

Αλβανοί παραβίαζαν οχήματα στη Μαγνησία
Το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους αστυνομικούς του τμήματος Μηλεών που αναζητούσαν τους δράστες μιας σειράς διαρρήξεων σε αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. 

Η κάμερα είχε καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας και τον τύπο του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δυο δράστες και στην περιοχή στήθηκαν μπλόκα σε συνεργασία με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.. Το ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο δεν άργησε να εντοπιστεί και να ακινητοποιηθεί και οι δυο Αλβανοί ηλικίας 39 και 29 που επέβαιναν σε αυτό συνελήφθησαν. Μέσα στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, δύο κινητά, ένα ρολόι που ερευνάται η προέλευσή του και 350 ευρώ.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το «δίδυμο» των αλλοδαπών είχε διαρρήξει τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα από τις 15 Ιουλίου και είχε αρπάξει συνολικά από το εσωτερικό τους 1.204 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή, πέντε κινητά και δύο φορτιστές κινητών! Οι Αλβανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και το όχημά τους κατασχέθηκε, ενώ ερευνάται αν ευθύνονται και για άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης