Δράμα: Συνελήφθησαν τρία άτομα με 19 τόνους λαθραία καύσιμα από Βουλγαρία

Δράμα: Συνελήφθησαν τρία άτομα με 19 τόνους λαθραία καύσιμα από Βουλγαρία

Όπως αποδείχθηκε, ο 55χρονος αλλοδαπός προμήθευε τους δυο Έλληνες ηλικίας 66 και 53 χρόνων με ποσότητες στερεού καυσίμου τύπου pellet, από το συνολικό φορτίο του βάρους 18,9 τόνων

Δράμα: Συνελήφθησαν τρία άτομα με 19 τόνους λαθραία καύσιμα από Βουλγαρία
Στερεά καύσιμα (πέλλετ) μεταφόρτωναν δύο Έλληνες από τη νταλίκα που οδηγούσε ένας Βούλγαρος σε χωριό της Δράμας. Η διαδικασία κίνησε την υποψία κατοίκων του χωριού που κάλεσαν την αστυνομία.



Όπως αποδείχθηκε, ο 55χρονος Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας  είχε προμηθεύσει στους  δυο Έλληνες (ηλικίας 66 και 53 χρόνων) μέρος του φορτίου που μετέφερε το οποίο είχε συνολικό βάρος 18,9 τόνους. Η ποσότητα που παρέλαβαν οι δύο Έλληνες είχε εικονικό δελτίο αποστολής και η παράδοση επιχειρήθηκε να γίνει «λαθραία», χωρίς, δηλαδή, να πληρώσουν το ΦΠΑ που αναλογούσε στην ποσότητα που παρέλαβαν.

Οι αστυνομικοί, κατέσχεσαν τη νταλίκα μαζί με όλο το φορτίο του στερεού καυσίμου και συνελήφθησαν τόσο ο μεταφορέας όσο και οι παραλήπτες του, που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για φορολογικές παραβάσεις. Εκτός από την Ασφάλεια, την υπόθεση διερευνά και η Δ.Ο.Υ. Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης