Πατούλης: Στηρίζουμε τη Λέσβο ως τουριστικό προορισμό

Πατούλης: Στηρίζουμε τη Λέσβο ως τουριστικό προορισμό

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισκέφθηκε το περίπτερο που έχει εγκατασταθεί στο Σύνταγμα με στόχο την 3ήμερη προβολή του νησιού

Πατούλης: Στηρίζουμε τη Λέσβο ως τουριστικό προορισμό
«Το νησί της Λέσβου έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης. Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ υποστηρίζω κάθε προσπάθεια που θα συμβάλει στην αύξηση του τουρισμού και στην ενίσχυση της κατανάλωσης των εξαιρετικών παραδοσιακών προϊόντων της».

Στη σχετική δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψή του στο περίπτερο που έχει εγκατασταθεί στο Σύνταγμα με στόχο την 3ήμερη προβολή του νησιού από την Πέμπτη 28 Ιουλίου έως και σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου.

Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια ο Γ. Πατούλης, όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα διαπιστώσουν από κοντά ότι η Λέσβος αποτελεί ένα εξαιρετικό τουριστικό προορισμό ο οποίος διαθέτει μεγάλο πλούτο παραδοσιακών προϊόντων και γεύσεων.
Κλείσιμο

Στο ειδικό εκθεσιακό περίπτερο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν υλικό για τη Λέσβο ως τουριστικό προορισμό (φυλλάδια, αφίσες, εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εταιρειών, προσφορές ξενοδοχείων, κ.α.), καθώς και παραδοσιακά προϊόντα του νησιού. Το περίπτερο θα είναι ανοικτό από της 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ..

Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων για την προσέλκυση, Ελλήνων και ξένων, οι ξενοδόχοι προσφέρουν εκπτώσεις έως και 50% στα καταλύματά τους, ενώ μεγάλες εκπτώσεις έχουν ανακοινωθεί και στα έξοδα μετάβασης στο νησί.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου, του Επιμελητηρίου Λέσβου και της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής. Το το 3ήμερο σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους θα υπάρξουν διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης