Συνέλαβαν καταζητούμενο εμπρηστή στην Πέλλα

Συνέλαβαν καταζητούμενο εμπρηστή στην Πέλλα

Πρόκειται για έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε κάθειρξη δέκα ετών

Συνέλαβαν καταζητούμενο εμπρηστή στην Πέλλα
Στην Αθήνα καταδικάστηκε με απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, σε περιοχή της Πέλλας συνελήφθη τελικά ένας φυγόποινος που καταζητούνταν για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί για εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε κάθειρξη δέκα ετών, γιατί τον Αύγουστο του 2010 είχε βάλει φωτιά στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος του Περιστερίου όπου κρατείτο θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των συγκρατουμένων του!

Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών και παραπέμφθηκε στον τοπικό εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε και να εγκλειστεί στις φυλακές. 

Κλείσιμο
*** Ένα... υπόλοιπο είχε από την ποινή φυλάκισης δυο ετών, έξι μηνών και 22 ημερών που του είχε επιβληθεί για κλοπή από κοινού και παράνομη οπλοκατοχή ένας 31χρονος Έλληνας και σε βάρος του εκκρεμούσε εισαγγελική διάταξη του Πρωτοδικείου Χαλκιδικής για να την εκτίσει! Άνδρες της Ασφάλειας Νάουσας τον εντόπισαν σε περιοχή της Ημαθίας, τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

*** Σε άλλη περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη ένας 31χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για αντίσταση με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, αλλά δεν την είχε εκτίσει ούτε εξαγοράσει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που θα κρίνει την τύχη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης