Υπ. Δικαιοσύνης: Η τρομοκρατία δεν θα μας πτοήσει

Υπ. Δικαιοσύνης: Η τρομοκρατία δεν θα μας πτοήσει

Παράλληλα, οι κ.κ. Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος προσθέτουν ότι πέρα από την αυτονόητη συμπαράστασή τους, που άμεσα εκφράστηκε τηλεφωνικά στο δικαστή, ήδη ευχαριστούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την άμεση μέριμνά του για επαύξηση μέτρων ασφάλειας»

Υπ. Δικαιοσύνης: Η τρομοκρατία δεν θα μας πτοήσει
Με αφορμή την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση κατά Εφέτη Πειραιά
ο οποίος  ήταν μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου που δίκασε στην υπόθεση του Noor 1, ο υπουργός Δικαιοσύνης     Νικόλαος Παρασκευόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς  Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δήλωσαν  ότι «η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της και το υπουργείο Δικαιοσύνης εκφράζουν το βαθύτατο σεβασμό τους προς τους δικαστές που φθάνουν να διακινδυνεύουν από τρομοκρατικές επιθέσεις προκειμένου να επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους».
         
Παράλληλα, οι κ.κ. Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος προσθέτουν ότι πέρα από την αυτονόητη συμπαράστασή τους, που άμεσα εκφράστηκε τηλεφωνικά στο δικαστή, ήδη ευχαριστούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την άμεση μέριμνά του για επαύξηση μέτρων ασφάλειας».
         
Κλείσιμο
Και καταλήγουν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης: «Η τρομοκρατία δεν θα πτοήσει τη Δικαιοσύνη».
         
Υπενθυμίζεται ότι στον εν λόγω δικαστή στάλθηκε χθες    παγιδευμένος φάκελος, αλλά ο παραλήπτης αντελήφθη  ότι το περιεχόμενο του φακέλου ήταν ύποπτος και πέταξε το φάκελο στην αυλή. Μάλιστα όταν ο φάκελος έπεσε στο έδαφος σχίστηκε λίγο και  διέκρινε  ένα καλώδιο. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης