Απάντηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στον Μανώλη Καψή για το Mega

Απάντηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στον Μανώλη Καψή για το Mega

Για προσπάθεια να μετακυλίσει στο δημόσιο την ευθύνη για τα προβλήματα από τις επιλογές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού κατηγορεί η Γενική Γραμματεία τον διευθυντή Ειδήσεων του καναλιού

Απάντηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στον Μανώλη Καψή για το Mega
Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας μετά την επιστολή του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega
, Μανώλη Καψή, σύμφωνα με την οποία είναι ψευδέστατη η είδηση για δήθεν απουσία φορολογικής ενημερότητας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε και των μετόχων της εταιρίας.

Με ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία, υποστηρίζει ότι ο κ.Καψής επιχειρεί «να φορτώσει στους ώμους του δημοσίου, προβλήματα και επιλογές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμούς». Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας αναφέρεται:

Κλείσιμο
«Στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού (Αρ.Πρωτ.178/19-7-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο,(https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%986%CE%A3465%CE%99%CE%A7%CE%A6-%CE%96%CE%91%CE%99) μεταξύ των λόγων που αναφέρονται για την μη προεπιλογή της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL)» στη τελευταία σελίδα περιλαμβάνονται και τα εξής:

1- κγ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα.

2- κδ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και η υποψήφια εταιρεία δεν προσκόμισαν ασφαλιστική ενημερότητα.

3- κε) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος, Εκδοτική ΑΕ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ δεν προσκόμισαν τραπεζική ενημερότητα.

Επαναλαμβάνουμε ότι τα παραπάνω είναι ήδη δημοσιευμένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας απηύθυνε προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ερώτημα θεραπείας για όλους τους ενδιαφερόμενους που αποκλείστηκαν.

Η ανακοίνωση του κ. Καψή επιχειρεί να φορτώσει στους ώμους του δημοσίου, προβλήματα και επιλογές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού.

Είναι προφανώς απολύτως αβάσιμη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης