Αλβανός επιβάτης λεωφορείου μετέφερε πάνω από 12 κιλά χασίς

Αλβανός επιβάτης λεωφορείου μετέφερε πάνω από 12 κιλά χασίς

Η μια μετά την άλλη, εντοπίστηκαν όλες οι αποσκευές του 24χρονου αλλοδαπού, στις οποίες υπήρχαν δώδεκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12 κιλών και 550 γραμμάριων

Αλβανός επιβάτης λεωφορείου μετέφερε πάνω από 12 κιλά χασίς
Ούτε ρούχα, ούτε προσωπικά αντικείμενα περιείχαν οι αποσκευές ενός νεαρού Αλβανού επιβάτη λεωφορείου του ΚΤΕΛ, το οποίο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο 19ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης.

Αντίθετα, ήταν γεμάτες... χασίς το οποίο δεν δυσκολεύτηκε να ξετρυπώσει ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος! Η μια μετά την άλλη, εντοπίστηκαν όλες οι αποσκευές του 24χρονου αλλοδαπού, στις οποίες υπήρχαν δώδεκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12 κιλών και 550 γραμμάριων!

Ο κάτοχός τους εντοπίστηκε άμεσα μεταξύ των επιβατών του λεωφορείου και διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης