Ανήλικοι Σύροι «θεριακλήδες» άδειασαν περίπτερο στη Χίο

Ανήλικοι Σύροι «θεριακλήδες» άδειασαν περίπτερο στη Χίο

Η τοπική αστυνομία που ερευνούσε την υπόθεση, ταυτοποίησε ως δράστες τους πέντε νεαρούς ηλικίας από 16 ως 19 χρόνων

Ανήλικοι Σύροι «θεριακλήδες» άδειασαν περίπτερο στη Χίο
Το έσκασαν από τα hot spot της Χίου και πήγαν στην πόλη για να... γεμίσουν τις κοιλιές τους και να ικανοποιήσουν το πάθος τους για τη νικοτίνη, πέντε Σύροι μετανάστες μεταξύ των οποίων και ανήλικοι! Και το έκαναν, λεηλατώντας κυριολεκτικά ένα περίπτερο από το οποίο άρπαξαν διάφορα τρόφιμα και παγωτά, είδη καπνού, αλλά και 500 ευρώ.

Η διάρρηξη στο περίπτερο είχε γίνει στις 19 Ιουλίου και η τοπική Αστυνομία που ερευνούσε την υπόθεση, ταυτοποίησε ως δράστες τους πέντε νεαρούς ηλικίας από 16 ως 19 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα μέρος από τα προϊόντα που είχαν κλέψει και αποδόθηκαν στον περιπτερούχο. Σε βάρος των πέντε δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χίου.

*** Δυο... ξύλινα τραπέζια ήταν όλη κι όλη η λεία της διάρρηξης στο ξενοδοχείο μιας 67χρονης γυναίκας στην Αλόννησο, που εξιχνιάστηκε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος! Δράστες ήταν ένας 38χρονος Ιταλός και ένας 28χρονος Αλβανός, οι οποίοι συνελήφθησαν αλλά δεν εξήγησαν τι θα έκαναν τα τραπέζια που άρπαξαν από το εσωτερικό της μονάδας, τα οποία βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Κλείσιμο
*** Μόλις ένα 24ωρο ευχαριστήθηκε τις βόλτες με το μοτοποδήλατο που είχε κλέψει από την πόλη των Ιωαννίνων ένας 32χρονος Έλληνας. Οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης τον εντόπισαν να το οδηγεί, το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του και συνέλαβαν τον 32χρονο, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης