Άγνωστοι έγραψαν αντιρατσιστικά μηνύματα στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Λάρισα

Άγνωστοι έγραψαν αντιρατσιστικά μηνύματα στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Λάρισα

Ο εκπρόσωπος τύπου Χρήστος Βασιλειάδης  άμεσα βρέθηκε στα γραφεία, όπου και διαπίστωσε ότι όντως επρόκειτο για μηνύματα απειλητικού και αντιρατσιστικού χαρακτήρα

Άγνωστοι έγραψαν αντιρατσιστικά μηνύματα στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Λάρισα
Σήμερα μετά από τηλεφώνημα πολίτη, ο Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Λάρισας Διονύσιος Μπαλαμπάνης, ενημερώθηκε για απειλητικά μηνύματα γράφτηκαν από αγνώστους στα γραφεία του κινήματος.

Ο εκπρόσωπος τύπου Χρήστος Βασιλειάδης  άμεσα βρέθηκε στα γραφεία, όπου και διαπίστωσε ότι όντως επρόκειτο για μηνύματα απειλητικού και αντιρατσιστικού χαρακτήρα.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Λάρισας "Οι γνωστοί - άγνωστοι για άλλη μια φορά προσπαθούν με τέτοιου είδους μηνύματα να φοβίσουν την δημοκρατία. Μάταια. Ο αγώνας για την διασφάλιση  της  δημοκρατίας και της αλληλεγγύης δεν δίνεται με απειλητικά μηνύματα και κάθε μορφής βίας, αλλά με πράξεις και έργα, τα οποία   οι ΑΝΕΛ έχουν αποδείξει επί του πρακτέου στην  μεταναστευτική πολιτική ,με εμφανή τα θετικά αποτελέσματα. 

Τα σημερινά γεγονότα είναι καταδικαστέα. Η διερεύνηση του συμβάντος από της αρμόδιες αρχές και η απόδοση ευθυνών είναι αυτονόητες και επιβεβλημένες".



Πηγή: eleftheria.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης