Ο Πάνος Καμμένος στην Ιταλία

Ο Πάνος Καμμένος στην Ιταλία

Ο υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με την Ιταλίδα ομόλογό του και παραλίγο να... μπει και πάλι σε πολεμικό αεροσκάφος

Ο Πάνος Καμμένος στην Ιταλία
Επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αέρος, στην αεροπορική βάση Galatina, στο Λέτσε της Ιταλίας πραγματοποίησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση.

Στο πλαίσιο της επισκέψής του στη γειτονική χώρα, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με την Ιταλίδα ομόλογό του, Ρομπέρτα Πινότι, η οποία τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις. Μάλιστα, η Ιταλίδα πολιτικός δεν δίστασε να καθίσει στο πιλοτήριο ενός πολεμικού αεροσκάφους, ενώ ο Πάνος Καμμένος παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση και έδειχνε έτοιμος να ακολουθήσει.

Κλείσιμο


Ο Πάνος Καμμένος και η Ρομπέρτα Πινότι συζήτησαν θέματα που αφορούν τη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας, σε επίπεδο άμυνας. Στην ατζέντα της συνάντησης συμπεριλαμβάνονταν επίσης τόσο το μεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο δεν έχει αντιμετωπιστεί στην ουσία του, όσο και η διεθνής τρομοκρατία. Συζητήθηκε επίσης η ανάπτυξη ενός διεθνούς κέντρου πτητικής εκπαίδευσης πιλότων στην περιοχή της Καλαμάτας. 

Ο ΑΓΕΑ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει πτήση με το νέο εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-346, συνοδευόμενος από Ιταλό αξιωματικό.

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του υπουργού Άμυνας...










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης