Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό ζητά η Αστυνομία

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό ζητά η Αστυνομία

«Κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου» αναφέρει η ΓΑΔΑ

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό ζητά η Αστυνομία
Τη συνδρομή των πολιτών σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στις 13:30, το μεσημέρι στη Λεωφόρο Κηφισού 125-127, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ζητά η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, δίκυκλη μοτοσικλέτα μάρκας Υamaha και χρώματος μαύρου εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Όπως αναφέρει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, «επειδή από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, μάρκας Ford, μοντέλου Focus και χρώματος μπλε σκούρου, παρακαλείται όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε για τις συνθήκες τέλεσης του συγκεκριμένου τροχαίου ατυχήματος ή για το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα 210-4139263, 210-4139254, 210-4139245».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης