Σπείρα Αλβανών με κλοπιμαία και χασίς στη Μύκονο

Σπείρα Αλβανών με κλοπιμαία και χασίς στη Μύκονο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις Αλβανούς που είχαν στην κατοχή τους και 4,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και αναζητούν άλλους τέσσερις ομοεθνείς τους, ενώ ερευνούν από πού προέρχονται τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στο σπίτι τους

Σπείρα Αλβανών με κλοπιμαία και χασίς στη Μύκονο
Τα όσα βρήκαν στο σπίτι που είχε γίνει... κοινόβιο Αλβανών στην περιοχή του Λαγκαδά στη Μύκονο, έκαναν αρχικά τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι είχαν βάλει στο χέρι τη σπείρα που «χτυπά» πολυτελείς βίλες επωνύμων στο νησί των ανέμων. Όμως, δεν επρόκειτο για τα μέλη της.

Με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι, όπου κατέσχεσαν πλήθος κινητών, ρολόγια και αρκετά χρήματα. Όμως, δεν προέρχονταν από τις διαρρήξεις στις βίλες του πρώην αστέρα του ΝΒΑ Ρόνι Σεϊκέλι, του 31χρονου Σαουδάραβα πρίγκιπα Fahad Al Saud, της 29χρονης Γαλλίδας επιχειρηματία και έξι Ελβετών, οι οποίες ερευνώνται ακόμη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις Αλβανούς που είχαν στην κατοχή τους και 4,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και αναζητούν άλλους τέσσερις ομοεθνείς τους, ενώ ερευνούν από πού προέρχονται τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στο σπίτι τους. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία που σχηματίζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης