Μεσολόγγι: Βγήκε από τη φυλακή με όρους και διέρρηξε σπίτι

Μεσολόγγι: Βγήκε από τη φυλακή με όρους και διέρρηξε σπίτι

Αφαίρεσε έναν φορητό υπολογιστή, κοσμήματα, γυναικείες τσάντες και αντικείμενα αξίας 1.000 ευρώ

Μεσολόγγι: Βγήκε από τη φυλακή με όρους και διέρρηξε σπίτι
Μέσα σε λίγες ώρες εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη της διάρρηξης στο σπίτι μιας νεαρής γυναίκας στο Νεοχώρι του Μεσολογγίου οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.. Ο 40χρονος αλλοδαπός ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για προηγούμενες διαρρήξεις που είχε διαπράξει!

Μετά την καταγγελία της 24χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού από το οποίο έκαναν φτερά ένας φορητός υπολογιστής, κοσμήματα, γυναικείες τσάντες και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του σεσημασμένου Αλβανού στο Αιτωλικό και βρήκαν τα κλοπιμαία τα οποία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Ο δράστης, που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν και του είχαν επιβληθεί εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και έδωσε εντολή να αρθούν οι όροι που τον κρατούσαν ελεύθερο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

*** Διαρρήκτες χτύπησαν και μια μονοκατοικία στο Αγρίνιο, στην οποία εισέβαλαν σπάζοντας ένα παράθυρο του πρώτου ορόφου. Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας 4.500 ευρώ και ένα χρηματοκιβώτιο, που όμως είχε μέσα μόνο έγγραφα, και διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης