Ο ΣΔΟΕ... διέκοψε απότομα το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στη Σούρπη

Ο ΣΔΟΕ... διέκοψε απότομα το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στη Σούρπη

Εισβολή κλιμακίου του ΣΔΟΕ, ΙΚΑ και της Αστυνομίας πραγματοποίησε έλεγχο σε τρεις ταβέρνες που έπαιζαν ζωντανή μουσική

Ο ΣΔΟΕ... διέκοψε απότομα το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στη Σούρπη
Τη νομιμότητα και στα... πανηγύρια επιχειρεί να επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών, στην προσπάθειά του να ελέγξει τη φοροδιαφυγή και να αυξήσει τα έσοδα του Κράτους. Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ «εισέβαλε» στο πανηγύρι που είχε στηθεί στη Σούρπη, παραμονή της Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιώντας εκτεταμένους ελέγχους σε τρεις ταβέρνες, οι οποίες είχαν ζωντανή μουσική, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η τοπική εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου.

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί... άδοξα το πανηγύρι και να αποχωρήσει από νωρίς ο κόσμος, που είχε σκοπό να γλεντήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής ξεκινά κάθε χρόνο στις 25 Ιουλίου και κορυφώνεται την επομένη, 26 Ιουλίου και θεωρείται από τα παλιότερα στο νομό Μαγνησίας. 

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ενώ το κέφι είχε ανέβει, λίγο πριν τις 12 εμφανίστηκε κλιμάκιο της εφορίας, του ΙΚΑ και της Αστυνομίας, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο για αποδείξεις ή άλλα φορολογικά παραπτώματα. Αφού έγινε έλεγχος, επισημάνθηκε ότι η μουσική παίζει πολύ δυνατά και στις δύο από τις τρεις ταβέρνες η μουσική σίγησε, ενώ στην τρίτη, χαμήλωσε η έντασή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης