Με σκούτερ από το Λουξεμβούργο στα Λεχαινά!

Με σκούτερ από το Λουξεμβούργο στα Λεχαινά!

Με δύο σκούτερ και ένα βαν, o  Σερζ, ο Κέβιν, η Μανόν και η Σουζάν, διανύουν 2700χλμ για να επισκεφτούν το ίδρυμα και να συνεισφέρουν υλικά και ηθικά στο πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης που ξεκίνησε εκεί

Με σκούτερ από το Λουξεμβούργο στα Λεχαινά!
Μια ομάδα παιδιών από τα Λεχαινά και το εξωτερικό, το 2011 και για έξι μήνες εργάσθηκαν εθελοντικά στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών. Στην εξάμηνη προσφορά τους δέθηκαν με τα παιδιά του ιδρύματος και είδαν από κοντά τον τρόπο διαβίωσής τους. Από τότε αυτά τα παιδιά έθεσαν στόχο ζωής την βελτίωση των φιλοξενούμενων στο ΚΕΠΕΠ μέσω της οργάνωσης Charity Challenge Luxemburg.

Η πρωτοβουλία εθελοντών Charity Challenge Luxemburg δημιουργήθηκε to 2013 από μια ομάδα εθελοντών από το Λουξεμβούργο. Mε την στήριξη της ΜΚΟ Hand an Hand στηρίζουν ανθρωπιστικούς σκοπούς. Από τον Δεκέμβριο του 2014, μετά το ρεπορτάζ του BBC για το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, μέχρι σήμερα,  διοργάνωσαν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να συγκεντρώσουν πόρους.

Κλείσιμο


Τέσσερα παιδιά ξεκίνησαν από το Λουξεμβούργο και κατευθύνονται στην Ελλάδα, στα Λεχαινά. Με δύο σκούτερ και ένα βάν, o  Σερζ, ο Κέβιν, η Μανόν και η Σουζάν, διανύουν 2700χλμ για να επισκεφτούν το ίδρυμα και να συνεισφέρουν υλικά και ηθικά στο πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης που ξεκίνησε εκεί.

Η ομάδα βρίσκεται στα  μισά του δρόμου και εκτιμάται ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδος θα βρίσκεται στα Λεχαινά.

Έτσι η Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης θα διοργανώσει στο Σινέ Άστρον ευχαριστήρια εκδήλωση με τον ερχομό της ομάδας.




πηγή: patrisnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης