Γάμος αλά ελληνικά: από την Times Square στην Κέρκυρα

Γάμος αλά ελληνικά: από την Times Square στην Κέρκυρα

Ο εκατομμυριούχος μεσίτης των σταρ του Χόλιγουντ και διάσημος τηλεπαρουσιαστής που για τα μάτια της Ελληνίδας δικηγόρου έκλεισε τη διάσημη Times Square στη Νέα Υόρκη προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου,έκλεισε τώρα και τη μισή Κέρκυρα προκειμένου να την παντρευτεί!

Γάμος αλά ελληνικά: από την Times Square στην Κέρκυρα
«Αυτός ο Τεξανός και αυτό το υπέροχο κορίτσι από την Αθήνα συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη και μόλις παντρεύτηκαν στην Ελλάδα με το ηλιοβασίλεμα πίσω τους. Τόσο τρελό»!

Με αυτά τα λόγια ενημέρωσε διαδικτυακά το αμερικανικό κοινό ο εκατομμυριούχος μεσίτης των σταρ του Χόλιγουντ και διάσημος τηλεπαρουσιαστής Ράιαν Σέρχαντ, ο οποίος πριν από δύο χρόνια για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ελληνίδα έκλεισε τη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκλεισε σχεδόν τη μισή Κέρκυρα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο παραμυθένιος γάμος και η εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση που έγινε στην πισίνα όπου κολύμπησε ο θρυλικός Τζέιμς Μποντ καλύφθηκαν από αμερικανικό δίκτυο, μεταφέροντας στους τηλεοπτικούς δέκτες των ΗΠΑ άρωμα Ελλάδας αλλά και την αίσθηση ενός μεγάλου έρωτα.



Κλείσιμο
Το δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος» στις 28/9/14 με την πρόταση γάμου του Ράιαν που άδειασε την Times Square για την Αιμιλία


Τον Σεπτέμβριο του 2014 το «ναι» που είπε η δικηγόρος Αιμιλία Μπεχράκη στον γονατιστό αγαπημένο της που της πρόσφερε το μονόπετρο στην έρημη Times Square έκανε τον γύρο του κόσμου. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τις φωτογραφίες του γάμου τους, ο οποίος τελέστηκε στις 7 Ιουλίου στο Ποντικονήσι της Κέρκυρας. Ο Ράιαν Σέρχαντ στα 32 χρόνια του διαθέτει στο μεσιτικό χαρτοφυλάκιό του πωλήσεις ακινήτων άνω του 1 δισ. δολαρίων και μια ανερχόμενη τηλεοπτική καριέρα στο κανάλι BRAVO του ομίλου NBC. Ο έρωτάς του για την Αιμιλία εκτυλίσσεται μέσα από την εκπομπή-ριάλιτι «Million Dollar Listing», που προβάλλεται από το 2012. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σόου που εστιάζει στην προβολή μοναδικών προς πώληση ακινήτων, αλλά και στην προσωπική ζωή του παρουσιαστή, ο οποίος αυτές τις μέρες βιώνει τον δικό του «Γάμο αλά ελληνικά» - ταινία που φυσικά είδε σε κινηματογράφο στη Νέα Υόρκη μετά τις παραινέσεις της αγαπημένης του, προκειμένου να έχει μια εικόνα για το τι τον περιμένει μέσα σε ένα ελληνικό σπίτι όπως αυτό της οικογένειας της Νία Βαρντάλος. 


H πρόταση γάμου στην άδεια για την περίσταση Times Square, με τη γιγαντοοθόνη πίσω να γράφει «S’ agapό»


Γάμος αλά ελληνικά


Ο Ράιαν και οι φίλοι του πήγαν με καΐκι στο Ποντικονήσι περιμένοντας με αγωνία τη νύφη. Μαζί τους και τα 12 μέλη του αμερικανικού τηλεοπτικού συνεργείου καθώς και 10μελές ελληνικό συνεργείο, οι οποίοι όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν απαθανατίσει με την κάμερα τις προετοιμασίες του γάμου, τα πάρτυ, καθώς και τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού για να προβληθούν σε ειδική εκπομπή στο κανάλι BRAVO.


Ο διάσημη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον Ράιαν Σέρχαντ
και την Ελληνίδα δικηγόρο Αιμιλία Μπεχράκη



Συνολικά για τη γαμήλια τελετή ήρθαν από τις ΗΠΑ 130 άτομα, στην πλειονότητά τους επιχειρηματίες της Νέας Υόρκης με έμφαση στον κατασκευαστικό και τον τραπεζικό τομέα, αλλά και επιχειρηματίες από Βοστόνη, Αριζόνα, Οχάιο και Μοντάνα. Το ζευγάρι επέλεξε την Κέρκυρα λόγω της γραφικότητάς της και της βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής της. «Παντρευτήκαμε στην Κέρκυρα γιατί επιθυμούσαμε ο γάμος μας να έχει διαφορετικό χρώμα. Κάτι ξεχωριστό. Ηθελα οι καλεσμένοι μας να δουν κάτι διαφορετικό, αφού οι Αμερικανοί όταν έρχονται στην Ελλάδα κάνουν διακοπές κυρίως σε Μύκονο και Σαντορίνη.


Διακοπές με άρωμα Ελλάδας για τους νεόνυμφους. Η φωτογραφία από κρουαζιέρα στους Παξούς 


Η Κέρκυρα σε κερδίζει και χάρη στην πλούσια Ιστορία της. Εχει πολύ χρώμα. Ολοι ξετρελάθηκαν από το νησί. Πήγαν ακόμη στους Παξούς και στους Αντίπαξους», λέει στο «ΘΕΜΑ» η Αιμιλία Πετράκη, η οποία εργάζεται σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία ακινήτων.
Από την πλευρά του, ενθουσιασμένος από τη χώρα μας δηλώνει στην εφημερίδα μας ο Αμερικανός μεσίτης, αφού «η Ελλάδα είναι πανέμορφη και όλα της μοιάζουν σαν παραμύθι. Τα όνειρά μας με την Αιμιλία πραγματοποιήθηκαν με έναν ονειρεμένο γάμο στην Κέρκυρα. Λατρέψαμε αυτό το καταπράσινο νησί». Η 15ήμερη διαμονή του στην Κέρκυρα υπήρξε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να χαρτογραφήσει την εγχώρια αγορά στον χώρο των ακινήτων. «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στην Ελλάδα στον χώρο του real estate. Ψάχνοντας για κατοικία για το διάστημα όπου θα μέναμε στην Κέρκυρα ανακαλύψαμε υπέροχα σπίτια.

Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στην πισίνα της βίλας Σίλβα, μιας από τις ακριβότερες κατοικίες στην Ελλάδα, χτισμένη σε κατάφυτη έκταση 80 στρεμμάτων δίπλα στο Μον Ρεπό, την οποία είχαν νοικιάσει οι νεόνυμφοι για 15 μέρες


Η χώρα σας είναι από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με πολλά νησιά να είναι κοντά στην Αθήνα, να έχουν εύκολη πρόσβαση και η αξία τους θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική. Για παράδειγμα, η Κέρκυρα είναι ένα μεγάλο νησί που διαθέτει μεγάλο αεροδρόμιο και μπορείς να βρεθείς εύκολα εκεί ταξιδεύοντας από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Υπάρχουν όμορφες κατοικίες τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις σε τιμές μεταξύ 2 και 4 εκατ. δολαρίων», μας λέει.

«Καλή περίοδος για επενδύσεις στην Ελλάδα»


Οσον αφορά στο αν η τρέχουσα περίοδος είναι ελκυστική για επενδύσεις στην ελληνική επικράτεια ο ίδιος επισημαίνει: «Θεωρώ ότι είναι μια καλή περίοδος για να επενδύσει κάποιος σε ακίνητα στην Ελλάδα. Προτείνω στους πελάτες μας να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αλλωστε, πολλοί εξ αυτών ήταν καλεσμένοι στον γάμο μας και με ρωτούσαν επίμονα πώς και πού θα μπορούσαν να επενδύσουν. Με 6 εκατ. δολάρια στη Νέα Υόρκη μπορείς να αποκτήσεις μια μικρή κατοικία χωρίς ιδιαίτερη θέα, ενώ στην Ελλάδα με τα χρήματα αυτά έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις ένα μεγάλο σπίτι με υπέροχη θέα στη θάλασσα». Ο ίδιος μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να εγκαταστήσει παράρτημα της εταιρείας του στην Ελλάδα, αναφέροντας: «Ενα βήμα κάθε φορά».


Η Αιμιλία Μπεχράκη με φόντο το απέραντο γαλάζιο που έδωσε το χρώμα του σε έναν παραμυθένιο γάμο



Στο μεταξύ, η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στην πισίνα της βίλας Σίλβα, μιας από τις ακριβότερες κατοικίες στην Ελλάδα, χτισμένη σε κατάφυτη έκταση 80 στρεμμάτων δίπλα στο Μον Ρεπό, που είχαν νοικιάσει οι νεόνυμφοι για 15 μέρες. Στη βίλα Σίλβα πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα της ταινίας «Για τα μάτια σου μόνο», το 1981, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ να ενσαρκώνει ο Ρότζερ Μουρ. Στο πλευρό του Βρετανού πράκτορα βρισκόταν εκείνη τη φορά η Γαλλίδα καλλονή Καρόλ Μπουκέ υποδυόμενη την Αγγλοελληνίδα Μελίνα Χάβελοκ. Σύμφωνα με το σενάριο, ο πράκτορας 007 είχε ως αποστολή του να ρίξει φως στο μυστήριο της ανατίναξης ενός πλοίου ανοιχτά της Κέρκυρας, με τον φόβο ότι το φορτίο του μπορούσε να πέσει σε ρωσικά χέρια. Η πανέμορφη Μελίνα Χάβελοκ γοήτεψε τον Τζέιμς Μποντ, με τις σκηνές δράσης να εκτυλίσσονται στην πισίνα της βίλας. Στους ίδιους χώρους είχαν γυριστεί το 1970 και σκηνές από τον «Δήμιο», με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Πέπαρντ και την Τζόαν Κόλινς.

Τη δεξίωση αλλά και τα μπάτσελορ πάρτυ επιμελήθηκε προσωπικά ο Κέβιν Λι, από τους πιο γνωστούς διοργανωτές λαμπερών πάρτυ στο Χόλιγουντ. Ο ίδιος έχει βάλει την καλλιτεχνική του υπογραφή σε εκδηλώσεις όπως οι απονομές των βραβείων Οσκαρ, Γκράμμυ και Εμμυ, ενώ έχει αναλάβει τις γαμήλιες τελετές αλλά και τα πάρτυ των περισσότερων διάσημων της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας. Μεταξύ αυτών που έχουν εμπιστευτεί το γούστο του συγκαταλέγονται οι Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Αρνολντ Σβατσενέγκερ, Τζένιφερ Ανιστον, Λάιονελ Ρίτσι, ενώ το γραφείο του διοργάνωσε τις αποχαιρετιστήριες τελετές στη μνήμη των Φρανκ Σινάτρα και Μάικλ Τζάκσον.


Το φετινό δώρο του Ράιαν Σέρχαντ στον εαυτό του για την επίτευξη των επαγγελματικών του στόχων


Στο πρόσωπο της Αιμιλίας ο Ράιαν Σέρχαντ διέκρινε από την πρώτη ματιά την ευκαιρία της ζωής του ακολουθώντας το ένστικτό του. Αλλωστε, το ένστικτό του ήταν αυτό που τον οδήγησε και στην εντυπωσιακή επιτυχία του σε τόσο νεαρή ηλικία, αφού η ζωή του ενσαρκώνει πραγματικά το απόλυτο αμερικανικό όνειρο, αν σκεφτεί κανείς πως πριν από έξι χρόνια, όπως λέει ο ίδιος, δεν είχε χρήματα ούτε για το ενοίκιο. Μεγάλωσε σε μια φάρμα έξω από τη Βοστόνη, με την Αγγλική Φιλολογία και το Θέατρο που σπούδασε να μη φαίνονται αρκετά να τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του.

Η επιταγή δε των 61 δολαρίων από τη συμμετοχή του σε σαπουνόπερα δεν του επέτρεψε να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Ενας φίλος του μεσίτης, όμως, τον προέτρεψε να δοκιμάσει την τύχη του στο αντικείμενο, και αυτό ήταν. Πλέον το γραφείο του Ράιαν Σέρχαντ αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των μεσιτειών στα υπερπολυτελή ακίνητα και στην πελατεία του συγκαταλέγονται δεκάδες αστέρες του Χόλιγουντ, Ρώσοι μεγιστάνες και Αραβες κροίσοι.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης