Κρήτη: Νεκρά πρόβατα μέσα σε φρεάτιο - Έπιναν το μολυσμένο νερό για μέρες

Κρήτη: Νεκρά πρόβατα μέσα σε φρεάτιο - Έπιναν το μολυσμένο νερό για μέρες

Πριν από περίπου έναν μήνα, άγνωστοι δράστες, πήγαν σε αφύλακτο φρεάτιο μεταφοράς νερού, στην ίδια περιοχή και «ξεφορτώθηκαν» μεγάλη ποσότητα πετρελαίου, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα

Κρήτη: Νεκρά πρόβατα μέσα σε φρεάτιο - Έπιναν το μολυσμένο νερό για μέρες
Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον Συκολόγο της Βιάννου στην Κρήτη, όταν ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει γιατί δεν υπήρχε νερό στο δίκτυο ύδρευσης, διαπίστωσε ότι μέσα στο ανοιχτό φρεάτιο υπήρχαν δύο ψόφια πρόβατα, σε κατάσταση αποσύνθεσης!

Αγνωστο παραμένει επί πόσες μέρες οι κάτοικοι του χωριού έπιναν το μολυσμένο νερό, πριν αυτό σταματήσει να τρέχει από τις βρύσες!

Πριν από περίπου έναν μήνα, άγνωστοι δράστες, πήγαν σε αφύλακτο φρεάτιο μεταφοράς νερού, στην ίδια περιοχή και «ξεφορτώθηκαν» μεγάλη ποσότητα πετρελαίου, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Κλείσιμο
Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, δήλωσε ότι τα φρεάτια είναι κλειδωμένα, κάποιοι όμως, σπάνε τα λουκέτα, και διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. 

Πηγή: e-kriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης