Άρπαξαν από εξοχικό φαγώσιμα και τη… μπουγάδα!

Άρπαξαν από εξοχικό φαγώσιμα και τη… μπουγάδα!

Τίποτα δεν άφησαν να πάει χαμένο οι άγνωστοι που παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας μιας εξοχικής κατοικίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Ηλεία και την άδειασαν κυριολεκτικά

Άρπαξαν από εξοχικό φαγώσιμα και τη… μπουγάδα!
Τίποτα δεν άφησαν να πάει χαμένο οι άγνωστοι που παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας μιας εξοχικής κατοικίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Ηλεία και την άδειασαν κυριολεκτικά, αρπάζοντας ακόμη και την… μπουγάδα μαζί με το πλυντήριο!

Οι δράστες δεν βρήκαν τα χρήματα ή τα τιμαλφή που περίμεναν, αλλά δεν έφυγαν με άδεια χέρια καθώς «σήκωσαν» όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, από το πλυντήριο μέχρι τις τηλεοράσεις. Μάλιστα, πήραν και τα τραπέζια του σπιτιού, άδειασαν τις ντουλάπες και «βούτηξαν» όλα τα λευκά είδη και άδειασαν το ψυγείο, αρπάζοντας όσα κρέατα και άλλα τρόφιμα περιείχε!

Όμως, η μεγαλύτερη κλοπή έγινε σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο της Ηλείας με θύμα έναν Ρώσο που παραθερίζει με την οικογένειά του. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, άγνωστοι έκλεψαν από το safe box του δωματίου του μετρητά ύψους 8.500 ευρώ και ένα ακριβό αντρικό ρολόι. Πάντως, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο του δωματίου ή στο μικρό χρηματοκιβώτιο και ερευνούν με προσοχή την υπόθεση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης