Γέμισαν δυο αυτοκίνητα με κλεμμένα καλώδια

Γέμισαν δυο αυτοκίνητα με κλεμμένα καλώδια

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκριναν ύποπτο τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν τα δυο αυτοκίνητα και έκαναν σήμα στους οδηγούς να σταματήσουν για να τους ελέγξουν

Γέμισαν δυο αυτοκίνητα με κλεμμένα καλώδια
Ό,τι καλωδιώσεις υπήρχαν σε ένα οικόπεδο στην περιοχή Κόμμα της Φθιώτιδας, τις «ξήλωσαν» δυο νεαροί «κυνηγοί» χαλκού οι οποίοι γέμισαν με αυτές τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα που είχαν μαζί τους! Δεν πρόλαβαν, όμως, να απομακρυνθούν γιατί τους εντόπισαν αστυνομικοί.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκριναν ύποπτο τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν τα δυο αυτοκίνητα και έκαναν σήμα στους οδηγούς να σταματήσουν για να τους ελέγξουν. Μόλις πλησίασαν, διαπίστωσαν ότι τα οχήματα ήταν φορτωμένα με διάφορα καλώδια μεταφοράς ρεύματος, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι δυο Έλληνες  ηλικίας 25 και 30 χρόνων.

Στην Ασφάλεια Λαμίας όπου οδηγήθηκαν οι δυο νεαροί, διαπιστώθηκε η προέλευση των καλωδίων και κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Ακόμη, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα των δραστών ως μέσα μεταφοράς προϊόντων κλοπής και οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης