Έκρηξη και βαρύς τραυματισμός σε σπίτι στο Πήλιο

Έκρηξη και βαρύς τραυματισμός σε σπίτι στο Πήλιο

Αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου ο 56χρονος ιδιοκτήτης μιας αγροικίας στον οικισμό Κουκουλέικα στην περιοχή Μηλίνα του νοτίου Πηλίου, όπου ξέσπασε πυρκαγιά και προκλήθηκαν εκρήξεις από φιάλες υγραερίου

Έκρηξη και βαρύς τραυματισμός σε σπίτι στο Πήλιο
Αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου ο 56χρονος ιδιοκτήτης μιας αγροικίας στον οικισμό Κουκουλέικα στην περιοχή Μηλίνα του νοτίου Πηλίου, όπου ξέσπασε πυρκαγιά και προκλήθηκαν εκρήξεις από φιάλες υγραερίου.

Η περιοχή αναστατώθηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα από τις απανωτές εκρήξεις και τις φλόγες που τύλιξαν το σπίτι. Οι περίοικοι έτρεξαν να βοηθήσουν τον ένοικο και τον βρήκαν έκπληκτοι σωριασμένο στο έδαφος, σε απόσταση 25 μέτρων από το φλεγόμενο σπίτι όπου είχε εκτιναχθεί πέφτοντας από τον πρώτο όροφο όπου κοιμόταν!

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολλαπλά εγκαύματα τρίτου βαθμού που εκτίνονται στο 80% του σώματός του και η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Δέκα πυροσβέστες που έφτασαν με τέσσερα οχήματα έσβησαν την φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς την αγροικία, ενώ από το ωστικό κύμα των εκρήξεων υπέστη ζημιές και ένα γειτονικό σπίτι.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης