Τρία χρόνια ρήμαζε τα σπίτια σε χωριά της Νάξου

Τρία χρόνια ρήμαζε τα σπίτια σε χωριά της Νάξου

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις κλοπές και άλλες τρεις απόπειρες, αλλά θεωρείται βέβαιο πως ο 47χρονος «ποντικός» έχει διαπράξει και άλλες

Τρία χρόνια ρήμαζε τα σπίτια σε χωριά της Νάξου
Έπεσε η αυλαία στην δράση ενός Έλληνα διαρρήκτη που είχε ρημάξει τα σπίτια στις κοινότητες της Νάξου και κατάφερνε να μένει στο σκοτάδι για τρίτο συνεχή χρόνο! Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις κλοπές και άλλες τρεις απόπειρες, αλλά θεωρείται βέβαιο πως έχει διαπράξει και άλλες.

Το «κύκνειο άσμα» του 47χρονου «ποντικού» ήταν οι δυο διαρρήξεις και άλλη μια απόπειρα σε ισάριθμες κατοικίες σε χωριά της ορεινής Νάξου, που είχε διαπράξει το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δρυμαλίας ανακάλυψαν τα στοιχεία του και τον συνέλαβαν την Τρίτη στην κοινότητα Φιλότι.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι ο 47χρονος δρούσε από το 2014 και, τόσο εκείνη όσο και την επόμενη χρονιά, είχε διαρρήξει ένα σπίτι και είχε αποπειραθεί να τρυπώσει σε άλλα δυο χωρίς να τα καταφέρει. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, αλλά η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης