«Σαφάρι» για τον εντοπισμό πατέρα και κόρης στην Ηλεία

«Σαφάρι» για τον εντοπισμό πατέρα και κόρης στην Ηλεία

Περίπου 200 συμμετέχουν στις έρευνες για την ανεύρεση των δύο αγνοούμενων - Φόβοι για την τύχη τους αφού όλες οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες

«Σαφάρι» για τον εντοπισμό πατέρα και κόρης στην Ηλεία
Σε ένα «σαφάρι» έχουν επιδοθεί οι άνδρες της ΕΛΑΣ, της πυροσβεστικής αλλά και των εθελοντικών οργανώσεων προκειμένου να εντοπίσουν πατέρα και κόρη όπου εξαφανίστηκαν... από προσώπου γης το περασμένο Σάββατο.

Το θρίλερ για γερά νεύρα, που εκτυλίσσεται τα τελευταία πέντε εικοσιτετράωρα στην Ηλεία αλλά και στους γειτονικούς νομούς, δεν έχει τελειωμό. Από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του, οι αστυνομικές αρχές έχουν... χτενίσει εκτάσεις χιλιάδων στρεμμάτων, ενώ έχουν στρέψει τις έρευνες τους προς πάσα κατεύθυνση και σενάριο. Το υλικό από τις κάμερες των διοδίων της Πάτρας, της Τρίπολης και της Καλάματα που εξέτασαν καρέ- καρέ οι αστυνομικοί δεν έδειξε το πολυπόθητο γκρι hyundai, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο να κινήθηκαν για μεγάλη απόσταση μέσω κεντρικών οδικών αρτηριών. Παράλληλα η έλλειψη κινητού τηλεφώνου, καθώς πατέρας και κόρη δεν είχαν πάρει μαζί τους τις συσκευές τους όταν επισκέφτηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου το ναό της Αγίας Μαρίνας, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις έρευνες των αστυνομικών. Κι αυτό γιατί οι άντρες της ΕΛΑΣ δεν έχουν στην διάθεση τους την τεχνολογία, με την οποία θα μπορούσαν να εντοπίσουν μέσω κεραιών την τηλεφωνική συσκευή ενός εκ των αγνοούμενων και κατά συνέπεια το στίγμα της περιοχής που κινούνται.

Την ίδια στιγμή περίπου 200 άτομα συμμέτεχουν πλέον στις έρευνες του εντοπισμού των δύο εξαφανισμένων. Από αυτά οι εκατό είναι αστυνομικοί και οι υπόλοιποι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και μέλη εθελοντικών οργανώσεων. Μέχρι στιγμής έχουν ερευνηθεί απότομες και δασώσεις περιοχές, επαρχιακοί δρόμοι, αδρευτικά κανάλια, αλλά και η πεδιάδα που περιβάλλει την ευρύτερη περιοχή των Δουνέικων. Ταυτόχρονα όμως έρευνες πραγματοποιούνται και στην Αττική. Ανδρες της τροχαίας έχουν λάβει σήμα να σταματούν οχήματα που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά του Κωνσταντίνου Λοϊζίδη, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκέπτονται και το σπίτι της οικογένειας στο Ιλιον. Μέχρι στιγμής όμως όλες οι προσπάθειες ανεύρεσης των δύο αγνοούμενων έχουν πέσει στο κενό.

Παράλληλα προβληματισμό αλλά και αρκετές δόσεις αγωνίας προκαλεί τόσο η ψυχική υγεία των δύο ατόμων όσο και το γεγονός ότι ο 68χρονος άνδρας έφυγε το περασμένο Σάββατο από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο που παραθέριζε μαζί με την οικογένεια του χωρίς να πάρει μαζί του χρήματα. Αν και το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου ήταν γεμάτο καύσιμα, ωστόσο μετά από τόσες ημέρες περιπλάνησης θα είχε αδειάσει, ενώ η έλλειψη χρημάτων αλλά και πιστωτικής κάρτας δεν τους δίνει τη δυνατότητα για την προμήθεια κάποιων τροφίμων. Έτσι το ερώτημα είναι πως συντηρούνται βιολογικά τα δύο άτομα κι ειδικότερα η 44χρονη κοπέλα η οποία πρέπει να παίρνει ανελλιπώς της φαρμακευτική της αγωγή, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης