Χανιά: Βούλγαρος διέρρηξε επτά δωμάτια ξενοδοχείων

Χανιά: Βούλγαρος διέρρηξε επτά δωμάτια ξενοδοχείων

Ο 35χρονος έκανε το μοιραίο λάθος να κρατήσει στο  αυτοκίνητό του τα αντικείμενα που είχε αρπάξει, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια των αρχών

Χανιά: Βούλγαρος διέρρηξε επτά δωμάτια ξενοδοχείων
Έκανε το μοιραίο λάθος να κρατάει στο  αυτοκίνητό του τα αντικείμενα που είχε μόλις αρπάξει από ένα δωμάτιο παραθεριστών σε ξενοδοχείο μιας περιοχής των Χανίων, ένας Βούλγαρος διαρρήκτης που αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψή του ότι είχε «χτυπήσει» άλλα έξι δωμάτια!

Ο 35χρονος αλλοδαπός έπεσε σε τυχαίο μπλόκο που είχαν στήσει σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρήκαν ένα κινητό και μια φωτογραφική μηχανή την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι τα είχε κλέψει και αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους για να τα παραλάβουν.

Ο Βούλγαρος συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας προέκυψε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε τρυπώσει σε άλλα έξι δωμάτια ξενοδοχείων και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές τα οποία βρέθηκαν στο κατάλυμά του. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, αλλά η έρευνα για την δράση του συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης