Ηράκλειο: Τσάκωσαν εμπρηστή που πυρπόλησε αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Τσάκωσαν εμπρηστή που πυρπόλησε αυτοκίνητο

Μετά από ολιγόωρη έρευνα, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον 48χρονο δράστη, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και ομολόγησε τον εμπρησμό

Ηράκλειο: Τσάκωσαν εμπρηστή που πυρπόλησε αυτοκίνητο
Λίγες ώρες μόνο απαιτήθηκαν για να εξιχνιάσουν οι ειδικοί του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής και της Ασφάλειας την εμπρηστική επίθεση σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο και να συλλάβουν τον δράστη.

Αμέσως μόλις εξακριβώθηκε ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο  με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές οφειλόταν σε εμπρησμό, ξεκίνησαν συντονισμένες έρευνες για να εντοπιστούν όσοι είχαν διαφορές με τον ιδιοκτήτη. Έτσι, οι έρευνες κατέληξαν σε έναν 48χρονο ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και ομολόγησε τον εμπρησμό.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Το αυτοκίνητο είχε σχεδόν καταστραφεί από τις φλόγες, παρά την άμεση επέμβαση επτά πυροσβεστών με δυο οχήματα που κατέσβεσαν την φωτιά μέσα σε λίγα λεπτά.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης