Ιωάννινα: Μετέφερε λαθραία τσιγάρα, καπνό και οινοπνευματώδη ποτά

Ιωάννινα: Μετέφερε λαθραία τσιγάρα, καπνό και οινοπνευματώδη ποτά

Ο 51χρονος Αλβανός έπεσε συμπτωματικά με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε σε μπλόκο ελέγχων που είχαν στήσει αστυνομικοί της Ασφάλειας

Ιωάννινα: Μετέφερε λαθραία τσιγάρα, καπνό και οινοπνευματώδη ποτά
Να βγάλει «μεροκάματο» από την πώληση κάθε είδους λαθραίων προϊόντων προσπαθούσε ένας 51χρονος Αλβανός, ο οποίος έπεσε συμπτωματικά με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε σε μπλόκο ελέγχων που είχαν στήσει αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε μια περιοχή των Ιωαννίνων.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του  70 πακέτα τσιγάρων και μία συσκευασία καπνού βάρους 500 γραμμαρίων διαφόρων εταιρειών, καθώς και τρεις φιάλες με αλκοολούχο ποτό βάρους 4,5 λίτρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.

Όλα τα λαθραία εμπορεύματα εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 51χρονου αλλοδαπού ως μέσο μεταφοράς παράνομων προϊόντων και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης