Ο Μπουτάρης σχεδιάζει από τώρα... τα Χριστούγεννα

Ο Μπουτάρης σχεδιάζει από τώρα... τα Χριστούγεννα

Συνάντηση εργασίας για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης

Ο Μπουτάρης σχεδιάζει από τώρα... τα Χριστούγεννα
Τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε εν μέσω καλοκαιριού, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, είχε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους των επιμελητηρίων, της αγοράς και του τουρισμού. Ζήτησε τη συνεργασία όλων των φορέων, προκειμένου η Θεσσαλονίκη να εορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα στο πλαίσιο μιας συνεκτικής αφήγησης που θα της προσδώσει ξεχωριστό χαρακτήρα για την εορταστική περίοδο, ώστε να ενισχυθεί η αγοραστική κίνηση και να γίνει ελκυστικός χριστουγεννιάτικος προορισμός για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Ακόμη, ζήτησε τη συγκρότηση μιας συντονιστικής ομάδας εκ των παρισταμένων, η οποία με τη συνδρομή και άλλων στελεχών θα οργανώσει την τελική παρουσία. Η συνάντηση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε οι αρχικές ιδέες να σχηματοποιηθούν και οι ετοιμασίες για την περίοδο των Χριστουγέννων να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν εγκαίρως, με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
«Στόχος μας είναι από τη μια να συνεισφέρουμε, ώστε να τονωθεί η αγοραστική κίνηση κατά την περίοδο των εορτών, αλλά με ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα, και από την άλλη να ξεκινήσουμε να χτίζουμε ένα ιδιαίτερο προφίλ για τη Θεσσαλονίκη για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, ώστε να προσελκύσουμε και κόσμο από την γειτονιά μας. Για το σκοπό αυτό κάναμε μια σκέψη, να προωθήσουμε συγκροτημένα τα Μεσογειακά Χριστούγεννα. Ως δήμος θέλουμε τη συνεργασία όλων», ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Στην συνάντηση εργασίας παραβρέθηκαν από την πλευρά του δήμου Θεσσαλονίκης οι αντιδήμαρχοι Επιχειρηματικότητας Πέτρος Λεκάκης, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας και Πολιτισμού - Αθλητισμού - Παιδείας Έλλη Χρυσίδου, καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ενώ συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΘ Κ. Χαντζαρίδης, το μέλος του ΔΣ του ΒΕΘ Μ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μ. Ζορπίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Π. Φιλιππίδης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Κ. Τορνιβούκας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης Ι. Μανδρίνος και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης Θ. Βύρωνας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης