Καλοκαιρινές αναμνήσεις: Αξίζει να τις μοιράζεσαι χωρίς να το σκέφτεσαι

Καλοκαιρινές αναμνήσεις: Αξίζει να τις μοιράζεσαι χωρίς να το σκέφτεσαι

Κάποιες χάνονται, άλλες παραμένουν και κάποιες μεταμορφώνονται. 

Καλοκαιρινές αναμνήσεις: Αξίζει να τις μοιράζεσαι χωρίς να το σκέφτεσαι
Όλες όμως, είτε εμφανιζονται στο μυαλό μας ως ξεθωριασμένες εικόνες είτε όχι, «μπλέκονται» με το παρόν και ορίζουν αυτό που είμαστε σήμερα. Είναι οι αναμνήσεις μας, η ταυτότητά μας, η ιστορία μας, ο σημερινός μας εαυτός. Είναι οι στιγμές εκείνες που «ζωντανεύουν» κυρίως τα καλοκαίρια, την πιο νοσταλγική εποχή του χρόνου, τότε που οι μέρες μοιάζουν ξέγνοιαστες και όλα ιδανικά... 

Ναι, το καλοκαίρι όλα μοιάζουν ιδανικά, γιατί οι εμπειρίες που ζεις τις ημέρες ενώ βρίσκεσαι μακριά από την τσιμεντούπολη, μακριά από το σχολείο, τα φοιτητικά έδρανα, τις εξετάσεις, τη δουλειά και τις καθημερινές ασφυκτικές υποχρεώσεις, θα σε συντροφεύουν για το υπόλοιπο του έτους. Για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και θα σου δημιουργούν  πάντα την επιθυμία να τις
μοιράζεσαι με αγαπημένα σου πρόσωπα χωρίς κανένα περιορισμό, να τις ανασύρεις ανέμελα από το παρελθόν και να τις ξαναζείς ξεχειλίζοντας από «γλυκόπικρα» συναισθήματα.  

Θα είναι το κομμάτι του εαυτού σου που θα θυμάσαι για πάντα και θα αποτελέσει τη βάση για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου, γι’ αυτό και αξίζει να το κρατάς και να το μοιράζεσαι χωρίς να το σκέφτεσαι. 

Κλείσιμο
Θα είναι όπως οι γλυκές αναμνήσεις στο παρακάτω βίντεο που μένουν ζωντανές και ανεξίτηλες γιατί είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής σου. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης