Το μαντρί έκρυβε χασισόδεντρα, όπλα και λαθραίο καπνό

Το μαντρί έκρυβε χασισόδεντρα, όπλα και λαθραίο καπνό

Στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούν μαζί στο Βόλο, καλλιεργούσαν χασισόδεντρα και έκρυβαν παράνομο οπλισμό, ενώ ο πατέρας είχε στην κατοχή του και λαθραίο καπνό

Το μαντρί έκρυβε χασισόδεντρα, όπλα και λαθραίο καπνό
Πατέρας και γιος δήλωναν κτηνοτρόφοι, αλλά είχαν και άλλες παράλληλες ασχολίες. Στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούν μαζί στο Βόλο, καλλιεργούσαν χασισόδεντρα και έκρυβαν παράνομο οπλισμό, ενώ ο πατέρας είχε στην κατοχή του και λαθραίο καπνό.

Κατά την έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, σε ένα σημείο κοντά στα ζώα της οικογένειας βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,5 μέτρου, ενώ σε άλλο ήταν κρυμμένα ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,45 χιλιοστών με δύο γεμιστήρες, ένα πιστόλι replica με ένα γεμιστήρα, 192 φυσίγγια και 30 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων! Ο 48χρονος πατέρας και ο 25χρονος γιος του συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους.

Σε αυτό του πρώτου, κατασχέθηκαν και 620 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου να του ασκήσει δίωξη και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, εκτός από αυτές για παράνομη οπλοκατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών που αντιμετωπίζει μαζί με τον γιο του.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης