Αιτωλοακαρνανία: Εστιατόριο «σέρβιρε»... 19 κιλά λαθραίου καπνού!

Αιτωλοακαρνανία: Εστιατόριο «σέρβιρε»... 19 κιλά λαθραίου καπνού!

Σε έναν αποθηκευτικό χώρο στο προαύλιο του καταστήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες τρεις κούτες που περιείχαν 18 πλαστικές σακούλες με αδασμολόγητο χύμα καπνό

«Πάγωσε» η υφήλιος με τους καπνούς στον Πύργο του Άιφελ
Εκτός από φαγητά, γλυκά και καφέδες για κάθε γούστο, παρείχε στην πελατεία του και... λαθραίο καπνό ένα εστιατόριο που λειτουργεί και ως καφετέρια στην περιοχή  Άγιος Στέφανος Αιτωλοακαρνανίας, όπως διαπίστωσαν κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κατούνας!

Σε έναν αποθηκευτικό χώρο στο προαύλιο του καταστήματος, επί της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο Κουβαρά, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες τρεις κούτες που περιείχαν 18 πλαστικές σακούλες με αδασμολόγητο χύμα καπνό συνολικού βάρους 18 κιλών και 920 γραμμαρίων και συνέλαβαν τον 40χρονο προσωρινά υπεύθυνο ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Η ίδια κατηγορία βαρύνει τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, έναν 44χρονο άνδρα και μια 41χρονη γυναίκα, οι οποίοι απουσίαζαν όταν έκαναν τον έλεγχο οι αστυνομικοί και αναζητούνται. Παράλληλα, αναζητείται ένα άγνωστο προς το παρόν άτομο που φέρεται να  άφησε εν γνώσει τους τον καπνό στην αποθήκη του καταστήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης