Πάτρα: 15χρονος λήστευε γυναίκες και πωλούσε τα κλοπιμαία

Πάτρα: 15χρονος λήστευε γυναίκες και πωλούσε τα κλοπιμαία

Έκανε και διαρρήξεις με λεία κυρίως τιμαλφή τα οποία πωλούσε σε μια 48χρονη

Πάτρα: 15χρονος λήστευε γυναίκες και πωλούσε τα κλοπιμαία
Ακόμη και έμπειροι κακοποιοί δεν είχαν να επιδείξουν τη δράση ενός άγουρου «συναδέλφου» τους ηλικίας μόλις 15 χρόνων ο οποίος λήστευε γυναίκες στο δρόμο ή στα σπίτια τους στην Πάτρα, ενώ έκανε και διαρρήξεις με λεία κυρίως τιμαλφή τα οποία πωλούσε σε μια 48χρονη.

Ο 15χρονος ληστής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή όπου άρπαξε την χρυσή αλυσίδα από το λαιμό μιας 79χρονης πεζής, την οποία πρόλαβε να πουλήσει αντί... 75 ευρώ στην κλεπταποδόχο, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Στο σπίτι της 48χρονης, μάλιστα, βρέθηκαν έξι βραχιόλια, επτά αλυσίδες λαιμού, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, τέσσερα γυναικεία ρολόγια, έξι καρφίτσες, ένα μαργαριταρένιο κολιέ, ένα παραλληλόγραμμο κόσμημα με δύο καρδιές, επτά κινητά, δυο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, μια βιντεοκάμερα, ένα tablet, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ! Όλα φυλάσσονται στην Ασφάλεια Πατρών και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούνται.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον ανήλικο κακοποιό ως δράστη της ληστείας που είχε γίνει στις 20 Ιανουαρίου με θύμα μια ηλικιωμένη στην Πάτρα, την οποία μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται απείλησε με μαχαίρι και την υποχρέωσαν να τους δώσει τη... βέρα που φορούσε στο χέρι της.

Από τις 5 Μαΐου του 2015 ως φέτος στις 24 Μαρτίου, ο δαιμόνιος πιτσιρίκος είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές σε βάρος πεζών ηλικιωμένων γυναικών και εννέα διαρρήξεις σε σπίτια με λεία χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, αξίας άνω των 7.500 ευρώ. Ο 15χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης