Ηλικιωμένος πυροβόλησε συγχωριανό του στη Μάνη

Ηλικιωμένος πυροβόλησε συγχωριανό του στη Μάνη

Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης και ξεκίνησε από την φραστική αντιπαράθεση ενός 49χρονου με τον 75χρονο συντοπίτη του

Ηλικιωμένος πυροβόλησε συγχωριανό του στη Μάνη
Αιματηρή κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός για άγνωστους λόγους μεταξύ δυο συγχωριανών στην τοπική κοινότητα Μηλέα του Δήμου Δυτικής Μάνης, όταν ξαφνικά ο ένας πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άλλο με κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντας τον βαρύτατα στο πόδι!

Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης και ξεκίνησε από την φραστική αντιπαράθεση ενός 49χρονου με τον 75χρονο συντοπίτη του, οι οποίοι φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές. Λόγο με το λόγο, τα πνεύματα «άναψαν» και ο ηλικιωμένος άρπαξε το όπλο του με το οποίο πυροβόλησε τον 49χρονο στο κάτω τμήμα του δεξιού ποδιού του, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο!

Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρό τραύμα στο πόδι, ενώ οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καρδαμύλης συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα τον 75χρονο δράστη. Ο ηλικιωμένος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ το κυνηγετικό όπλο του κατασχέθηκε μαζί με δύο φυσίγγια και έναν κάλυκα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης