Δυο «καβάντζες» με ναρκωτικά είχε το ζευγάρι της Λάρισας

Δυο «καβάντζες» με ναρκωτικά είχε το ζευγάρι της Λάρισας

Από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, εντοπίστηκαν δυο σπίτια που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι ως «καβάντζες» στην Αθήνα και τον Πειραιά

Δυο «καβάντζες» με ναρκωτικά είχε το ζευγάρι της Λάρισας
Οργανωμένη διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών, αλλά και αναβολικών, έκαναν ο 34χρονος Έλληνας και η συνομήλικη φίλη του που είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 481 γραμμαρίων κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στη ρεζέρβα του οχήματος που επέβαιναν.

Από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, εντοπίστηκαν δυο σπίτια που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι ως «καβάντζες» στην Αθήνα και τον Πειραιά. Στο πρώτο, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, βρέθηκαν άλλα 91 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, 37,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, του παράγωγου της κάνναβης «black mamba» και μείγματος καπνού με κάνναβη, καθώς και 81 ναρκωτικά χάπια κάποια από τα οποία λιωμένα σε τρίμματα και αρκετοί σπόροι κάνναβης!

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμη 100 αναβολικά χάπια και οκτώ αμπούλες για την δοκιμή ναρκωτικών, πλήθος υλικών για τη συσκευασία ναρκωτικών, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρεις τρίφτες κάνναβης, δύο φορητοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, τέσσερα κινητά, μία φωτογραφική μηχανή, ένα χρηματοκιβώτιο, τρεις σουγιάδες και τα έσοδα από τις πωλήσεις ναρκωτικών, δηλαδή 4.795 ευρώ, ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων και ένα χαρτονόμισμα άγνωστης προέλευσης!

Κλείσιμο
Η δεύτερη «καβάντζα» εντοπίστηκε στην περιοχή του Περάματος, στο σπίτι του  34χρονου όπου έκαναν έρευνα οι άνδρες του τοπικού τμήματος Ασφάλειας και ανακάλυψαν 23,7 γραμμάρια σπόρων και τριμμάτων κάνναβης, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, μία σπάθα μήκους 0,69 εκατοστών, επτά αβολίδωτα φυσίγγια, ένα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου και δέκα κάλυκες φυσιγγίων διαφόρων τύπων. Για το ζευγάρι, που ήδη κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης