Κρήτη: Πωλούσαν είδη «μαϊμού» με φίρμα γνωστής εταιρείας

Κρήτη: Πωλούσαν είδη «μαϊμού» με φίρμα γνωστής εταιρείας

Στο μαγαζί εντοπίστηκε πλήθος από τσάντες, νεσεσέρ, πορτοφόλια, μαντήλια, ζώνες και άλλα είδη τα οποία έφεραν τα πλαστογραφημένα σήματα

Πάτρα: Ένοικος έβαλε δεύτερη φωτιά στην ίδια πολυκατοικία
Πλήθος προϊόντων που αποτελούσαν απομίμηση των ειδών συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας διέθετε ένα εμπορικό κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, όπου έγινε αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικούς του τμήματος Κρυονερίδας οι οποίοι συνοδεύονταν από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της εταιρείας.

Στο μαγαζί εντοπίστηκε πλήθος από τσάντες, νεσεσέρ, πορτοφόλια, μαντήλια, ζώνες και άλλα είδη τα οποία έφεραν τα πλαστογραφημένα σήματα της νόμιμης εταιρείας και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς. Η 36χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος που διέθετε προς πώληση τα πλαστά είδη συνελήφθη επί τόπου, ενώ η 32χρονη ιδιοκτήτρια απουσίαζε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Οι δυο γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εμπορικών σημάτων και πλαστογραφία. Τα «μαϊμού» εμπορεύματα πρόκειται να καταστραφούν, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης