Κρήτη: Αλβανοί παραβίαζαν οχήματα και άρπαζαν τσάντες

Κρήτη: Αλβανοί παραβίαζαν οχήματα και άρπαζαν τσάντες

Ο ένας δράστης δρούσε στα Χανιά και ο άλλος στο Ηράκλειο

Κρήτη: Αλβανοί παραβίαζαν οχήματα και άρπαζαν τσάντες
Διπλό χτύπημα στην παρανομία που βασανίζει τις γειτονιές των μεγάλων πόλεων της Κρήτης κατάφεραν οι αστυνομικοί, συλλαμβάνοντας δυο Αλβανούς που δρούσαν ο ένας στα Χανιά παραβιάζοντας αυτοκίνητα και ο άλλος στο Ηράκλειο αρπάζοντας τσάντες από πεζές γυναίκες.

Ο πρώτος Αλβανός, ηλικίας 25 χρόνων, πρόλαβε να διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 48χρονου και το Ι.Χ. φορτηγάκι ενός 61χρονου από τα οποία άρπαξε χρήματα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα ξυλοκοπτικό μηχάνημα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα τα οποία έκρυψε στον περιβάλλοντα χώρο όταν αντιλήφθηκε ότι οι άνδρες της Ασφάλειας τον είχαν εντοπίσει.

Όμως, τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ο αλλοδαπός, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, είχε και συνεργό ο οποίος αναζητείται.

Κλείσιμο
Ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 45χρονο Αλβανό που κινούνταν ύποπτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, οδήγησε στην εξιχνίαση της αρπαγής της τσάντας μιας 47χρονης Γερμανίδας τουρίστριας που είχε γίνει λίγη ώρα πριν!

Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του την γυναικεία τσάντα με διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα που κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην αλλοδαπή και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται για άλλες παρανομίες, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης