«Σήκωσαν» πολυθρόνες και τραπέζια από καφετέριες στην Κομοτηνή

«Σήκωσαν» πολυθρόνες και τραπέζια από καφετέριες στην Κομοτηνή

Κάτω από τη μύτη των φυλάκων ιδιωτικής εταιρείας, «χτύπησαν» δυο συνεχόμενες νύχτες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί οι δράστες 

«Σήκωσαν» πολυθρόνες και τραπέζια από καφετέριες στην Κομοτηνή
Λίγες ώρες μόνο έμειναν κλειστές δυο καφετέριες σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Κομοτηνής, αλλά ήταν αρκετές για κάποιους επιτήδειους να αρπάξουν τον εξοπλισμό τους και μάλιστα σε... δόσεις. Κάτω από τη μύτη των φυλάκων ιδιωτικής εταιρείας, «χτύπησαν» δυο συνεχόμενες νύχτες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Η πρώτη κλοπή  έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν έναν διθέσιο καναπέ, τέσσερις πολυθρόνες και ένα τραπέζι που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και έγιναν καπνός. Η κλοπή διαπιστώθηκε όταν άνοιξε το κατάστημα και καταγγέλθηκε στην τοπική Αστυνομία, αλλά και στην εταιρεία security οι υπάλληλοι της οποίας δεν πήραν είδηση τους δράστες.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους άγνωστους δράστες να επιστρέψουν στο εμπορικό κέντρο την επόμενη κιόλας νύχτα και να καταφέρουν πάλι να διαφύγουν ανενόχλητοι με τη λεία τους! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος», άρπαξαν από τον εξωτερικό χώρο μιας δεύτερης καφετέριας άλλους δύο καναπέδες και εξαφανίστηκαν και πάλι χωρίς να τους πάρουν είδηση οι φύλακες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης