Λασίθι: Η μια απασχολούσε και η άλλη έκλεβε κοσμήματα

Λασίθι: Η μια απασχολούσε και η άλλη έκλεβε κοσμήματα

Προσπαθούσαν να κρύψουν στην τσάντα διάφορα κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ!

Λασίθι: Η μια απασχολούσε και η άλλη έκλεβε κοσμήματα
Είχαν μοιράσει τους... ρόλους οι δύο νεαρές γυναίκες που αποφάσισαν να γεμίσουν τις μπιζουτιέρες τους χωρίς να ξοδέψουν χρήματα! Εμφανίστηκαν σε ένα κοσμηματοπωλείο στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου ως πελάτισσες και η μια απασχόλησε τον ιδιοκτήτη δίνοντας την ευκαιρία στη συνεργό της να «βουτήξει» πανάκριβα κομμάτια!

Το ρόλο της υποτιθέμενης πελάτισσας ανέλαβε η 24χρονη, που άρχισε να ζητά από τον 60χρονο ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου να της δείξει όλο και περισσότερα χρυσαφικά, ώστε να μην αντιληφθεί την 25χρονη συνεργό της που προσπαθούσε να κρύψει στην τσάντα της διάφορα κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ! Παρ' όλα αυτά, το σχέδιό τους απέτυχε γιατί ο κοσμηματοπώλης είχε τα μάτια του δεκατέσσερα και αντιλήφθηκε την κλοπή. 

Ο 60χρονος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι συνέλαβαν τις δυο «μακρυχέρες» και τις παρέδωσαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίθηκαν για τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με την κατηγορία της απόπειρας διακεκριμένης κλοπής.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης