Ψώνιζε με κάρτα που βρήκε σε κλεμμένο πορτοφόλι!

Ψώνιζε με κάρτα που βρήκε σε κλεμμένο πορτοφόλι!

«Τυφλωμένος» από τη δυνατότητα να αγοράσει τα εμπορεύματα που ονειρευόταν, ο 44χρονος δεν υπολόγισε ότι στα ΑΤΜ όπου έκανε συνεχείς αναλήψεις υπήρχαν κάμερες ασφαλείας οι οποίες κατέγραφαν όχι μόνο το πρόσωπό του, αλλά και την ακριβή ώρα

Ψώνιζε με κάρτα που βρήκε σε κλεμμένο πορτοφόλι!
Η πλεονεξία κόστισε ακριβά σε έναν 44χρονο πορτοφολά που εκμεταλλεύτηκε πλήρως το περιεχόμενο του πορτοφολιού μιας 52χρονης Ελληνίδας, όταν το έκλεψε στις 15 Ιουνίου σε περιοχή του Δήμου Φαιστού. Με την κάρτα ανάληψης που βρήκε μαζί με το ΡΙΝ, άδειασε το λογαριασμό της δικαιούχου και έκανε τα... ψώνια του!

«Τυφλωμένος» από τη δυνατότητα να αγοράσει τα εμπορεύματα που ονειρευόταν, ο 44χρονος δεν υπολόγισε ότι στα ΑΤΜ όπου έκανε συνεχείς αναλήψεις υπήρχαν κάμερες ασφαλείας οι οποίες κατέγραφαν όχι μόνο το πρόσωπό του, αλλά και την ακριβή ώρα που χρησιμοποιούσε την κλεμμένη κάρτα. Στη συνέχεια, ψώνιζε από διάφορα καταστήματα τρόφιμα, ρούχα και παπούτσια συνολικής αξίας 800 ευρώ!

Μόλις οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μοιρών πήραν στα χέρια τους την καθαρή φωτογραφία του δράστη, άρχισαν να τον αναζητούν και κατάφεραν να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας του 44χρονου. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης